martes, septiembre 19, 2006

Eleccions

Alguns dels blogs que visito habitualment parlen forca de les properes eleccions catalanes. No tinc cap opinio que valgui la pena escriure aqui, pero en questions de fervor politic i nacionalista, m'adereixo al que diu la meva amiga Marta.

7 Comments:

Anonymous Anónimo said...

hola!!!! ja tinc el cd!!! merci ara moulo ke ti cagas!!! albert!!!

19:59

 
Blogger santa de sants said...

ep manel...parlant de política. Has vist lo del cop d'estat a Tailàndia? a que no saps on està el rubén?? doncs si...i encara no m'ha dit res. A veure si s'ha adherit als milicos.....

15:03

 
Blogger santa de sants said...

ep manel...parlant de política. Has vist lo del cop d'estat a Tailàndia? a que no saps on està el rubén?? doncs si...i encara no m'ha dit res. A veure si s'ha adherit als milicos.....

15:04

 
Blogger Unknown said...

Hey Manel! Espero no avorrir-te així que intentaré ser breu: havent llegit el que diu la teva amiga Marta i els comentaris que hi ha allà, t'haig de dir que, si bé està molt bé la vostra postura, també hi ha d'haver lloc per a la gent que no pensa ben bé com vosaltres i sí que està pel "debat nacionalista". Interessarà més o menys a determinades persones, però per a mi, i per a molts altres, no és un tema banal. Jo no vaig amb una senyera embolicat tot el dia, ni odio Espanya ni qui se sent espanyol... però tampoc estic d'acord amb això de ser ciutadà del món i quedar-me tant 'pichi'. És clar que hi ha altres problemes, com tu molt bé dius, però per a mi defensar la meva cultura, la meva llengua i la meva identitat és quelcom molt important i ja no em sembla tant bé que se m'acusi de persona 'no viatjada'. Cuida't!

17:11

 
Blogger Huckleberry Finn said...

Kanu!

Aixi que tenim polemica! Penso que el fervor nacionalista es una mica d'energia malaguanyada. I no em refereixo al "debat nacionalista", que es ben diferent.

Xerrar i dir el que es pensa es de conya, amb bon rollo i una birra encara millor, o un te. Jo no podria dir gaire i aviat ja em posaria a parlar del mediambient, de la vivenda, de sexe, i tal i tal. Hi ha temps per tot!

06:41

 
Blogger Unknown said...

Maneeeel, jeje, t'aviso que estic a punt de ficar-nos en una espiral sense sortida po ahí va... perquè hi hagi debat (enfrontar postures SEMPRE de bon rotllo I A PODER SER amb un cubati entre mans) hi ha d'haver una mica de fervor, no creus? A mi personalment el tema Catalunya-Espanya m'apassiona, i fins i tot lliga amb altres temes, com els diferents estils que hi ha de fer política, per exemple, acostant els àmbits de decisió allà on s'han d'aplicar polítiques determinades, per exemple (estaríem parlant de la gestió del Prat, o del control de directe de la immigració...), vamos, que no és un tema marginal que es pugui reduir a un 'jo no em sento tal, jo em sento pasqual'. El que està clar és que no és l'únic tema ni molt menys, en això completament d'acord.
Bueno, ja veus que sóc un incondicional del teu blog!

07:18

 
Blogger Otger Cataló said...

Bona nit Manel !!! joder vaya batalla que és llire per aquí i jo me la perdo!! a veure si puc entrar a temps i fem un royal rumble divertit !! acabo de llegir el post de la teva amiga Marta (hola, què tal?) i els comentaris posteriors i m'ha quedat una cara que ... , escolta m'esteu acusant de provincià?, jo respecto a la gent que té una opinió diferent a la meva però sempre des de el respecte, no vull pensar que s'està enrient del que pensa diferent a ella, perque si no el feixista i el provincià no seré jo, no?, en fi, una abraçada a tots vosaltres i ens veiem pel blog!!

19:23

 

Publicar un comentario

<< Home